Våra tjänster

Sercurus bil

Våra tjänster

Vår ambition och mål

På Securus är vår ambition att vara bevakningsbranschens mest serviceinriktade företag. Våra uppdragsgivare uppskattar oss för vår lyhördhet och flexibilitet. Vi tror att det kommer sig av att vi lever våra värderingar. Genom engagemang, mod och en förmåga att tempoväxla bygger vi starka samarbeten för ökad trygghet.

I Securus organisation finns många medarbetare med lång erfarenhet från såväl polisen som från säkerhetsbranschen. Vi tror att gedigen erfarenhet och goda värderingar är avgörande för vår förmåga att ge uppdragsgivare bästa möjliga tjänst och för att våra kunder ska känna tillit till oss.

en massa folk på en flygplats
en dörr i ett häkte

Arrestbevakning

Securus säkerhetsklassade medarbetare samarbetar med polisen och kriminalvården för att trygga bevakningen av frihetsberövade.

En brottsplats

Brottsplatsbevakning

Securus säkerhetsklassade medarbetare samarbetar med polisen för att trygga platser där brott har eller kan ha begåtts från intrång.

en dörr i ett sjukhus öppnas

Sjukhusbevakning

Securus säkerhetsklassade medarbetare samarbetar med polisen och kriminalvården för att på sjukhus trygga bevakningen av frihetsberövade i behov av vård.

en aktiv brand släcks

Brandplatsbevakning

Securus säkerhetsklassade medarbetare samarbetar med polisen för att trygga platser där brand har ägt rum från intrång

En mörk skåpbil åker på vägen

Transporter

Securus säkerhetsklassade medarbetare samarbetar med kriminalvården och polisen för att genomföra trygga transporter av frihetsberövade.